onsdag 14 januari 2015

Kryssningsrutten

Vår kryssning varade i 7 nätter och tog oss från Puerto Rico till St Thomas på Virgin Islands, St Kitts på St Kitts & Nevis, St Maarthen, det lilla landet Dominica och slutligen Barbados.

Outbildad kände jag mig när jag kom på att jag hade ljugit för pappa när jag sa att vi skulle till Dominikanska republiken. Jag hade aldrig hört talas om Dominica, som visade sig vara en ytterst vacker ö/nation!

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Lucky you!
  Pris for cruiset? Ekstra utgifter? Bestillte dere turen direkte gjennom cruiseselskapet eller en annen nettside??????
  Torist

  SvaraRadera
 2. Vi bokade dagen innan kryssningens avgång. Royal Carribbeans amerikanska hemsida var ca 5000 sek dyrare för samma kryssning, än bolagets nordiska/svenska sida.

  Vi kunde inte betala med våra kort, så vi ringde det svenska telefonnumret och gjorde bokningen därigenom. Vi betalade 14500:- för tre personer insideshytt. Utsideshytt hade kostat ca 22000 sek tror jag.

  Det man kunde köpa till ombord var extra dryckespaket, spagrejor och dyra exkursioner. Det är mycket billigare att fixa exkursioner lokalt när man går av båten

  SvaraRadera
 3. Vilken båt hamnade ni på? Vi kollar själv på Royal Carribbeans kryssningar från San Juan eftersom det verkar vara de som har flest stopp och minst dagar till sjös. Även om skeppet är trevligt så vill man ju gärna se så många ställen som möjligt.

  Vi var på en fyradagars kryssning med Royal Carribbean till Bahamas i fjol och var väldigt nöjda, så åker gärna med dem igen.

  /Lena

  SvaraRadera
 4. Vi hamnade pa Jewel of the seas. Det gick tva batar fran San Juan, men den andra var ratt full tror jag, sa av ren slump hamnade vi pa Jewel. Det var en jattefin bat, men jag har ju inget att jamfora med. Det finns ju manga nyare skepp med sakerligen finare pooler och liknande. Ja, det var just de manga stoppen som var lockande med Puerto Rico. Royal Caribbean var ju sannerligen ett valsmort foretag! Ingenting var lamnat at slumpen, sa det ar val ingen slump att de ar branschledande...

  SvaraRadera