tisdag 20 januari 2015

Det här med att avverka 10 länder på 15 dagar...

...det var lite uttömmande måste jag säga, allra främst på Ceasar. Det var verkligen kul att vara på kryssning, så missförstå mig rätt. Det är inget jag skulle ha velat göra ogjort, inte heller någon annan del av resan. Vi nådde Cancun för några dagar sedan och åkte då direkt ut till Cozumel där vi hade hittat ett all-inclusivehotell, 4-stjärnigt, med stooor, barnvänlig pool för 8000:- för en vecka för alla oss tre.Vi har haft väldigt sköna dagar här, där vi bara har simmat, spelat vattenpolo, jag börjar lära mig crawla, läst böcker och bara slappat. Välbehövligt! Jag fortsätter min reserapportering från kryssningen och i Panama innan vi når Mexiko i bloggen. Jag ligger ju alltid efter, resan, semester och familjen kommer ju först.

3 kommentarer:

  1. 10 länder på 15 dagar låter hysteriskt! Men på en kryssning funkar det kanske, och säkert en fantastisk upplevelse! När man upplever mycket på kort tid brukar det vara svårt att hinna smälta allt. Bra att ha bilder att titta på sedan!

    SvaraRadera
  2. Ja, det blev lite hysteriskt även om det var kul under tiden. När vi kom till Panama var vi alla trötta. Vi har lugna dagar här just nu, väldigt skönt... Ni ser ut att ha det riktigt fint ni med. Portugal vill jag se mer av. :)

    SvaraRadera
  3. Hej, vad heter hotellet? har du tips på boenden för barnfamiljer som inte kostar skjortan? Tänkte åka 3 v i mars och allt kostar över 2500 kr natten.

    SvaraRadera