måndag 26 januari 2015

Från Cancun till Los Angeles

Vi är just nu i den underbara staden Valladolid & planerar lämna landet idag.Igår pratade vi mycket om vi skulle åka till Mexico City eller LA. Vi valde LA av praktiska skäl, då vi vet att vi vill till Mya Zeeland eller Hawaii & sedan mot Asien.

Håll nu tummarna för att vi kommer med planet!


2 kommentarer:

 1. Takk for svaret om cruiset.Virkelig gøy å følge med på reisen deres. Har sett litt nærmere på bloggen din og jeg ble litt nysgjerrig på leiligheten dere har kjøpt i Spania. Kanskje du kan lage et innlegg om størrelse, pris (på leiligheten og området), kostnader, altså tips om kjøp av bolig i utlandet.
  Torist

  SvaraRadera
 2. Du hittar en del info pa inalmunecar.com. Var lagenhet ligger pa Paseo de Velilla om du vill kolla lite priser. Almunecar ar inte det billigaste stallet efter solkusten, da borgmastaren dar var lite sen att haka pa byggtrenden. Det gor att det inte finns en massa nybyggda, halvtomma komplex dar. Det ar daremot inte lika dyrt som Marbella och liknande jetsetstallen. Var lagenhet ar med 3 sovrum och kostade runt 2 Mkr SEK inklusiver skatter och avgifter.

  Har ar ett inlagg som jag skrev om att kopa lagenhet i Spanien. Inte sa strukturerat kanske, men fraga om det ar ngt du undrar.
  http://resefamilj.blogspot.com/search/label/Hus%20i%20solen

  SvaraRadera