torsdag 22 januari 2015

Från Puerto Rico till Panama City

Vi bokade ett hotell i Isla Verde, en strand som ligger väldigt nära flygplatsen i San Juan, Puerto Rico. Stranden var oväntat vacker, ett bra tips om ni vill bo nära flyget. Dagen efter hade vi bokat in oss på ett flyg som skulle ta oss till Panama City. Vi tvekade lite inför att åka dit med barn, då det inte anses vara ett helt säkert resmål. Vi är däremot resvana och bestämde oss att alltid ta det osäkra före det osäkra, inte gå ut med annat än kameran och ta taxi dit vi skulle åka.


Hotellet vi bodde på var en mix av långtidshyrare, flygövernattare och bostadsrättslägenheter, ett gigantiskt 70-talskomplex, men fint läge vid stranden och egen pool. Här pågick visst det populära eftermiddagsnöjet på resorten: poolbingo. :)


Vi hade fin balkong med utsikt över bukten. Däremot kändes det som vårt hotellrum gungade, efter 7 nätter till sjöss.


Tidig morgon 11 januari tog vi Copa Airs flyg på 3 timmar till Panama City. Staden kallas Sydamerikas Miami, pga alla skyskrapor, som skymtas här nere.


Jag hade blivit rejält förkyld, antagligen av AC-anläggningar mot tropisk värme. Jag brukar känna av det. Därför var det underbart att landa på det helt nya hotellet Hyatt Place Panama City där vi fick ett stort rum, med bäddsoffa för lillgubben. Vi lyxade till det med lite hemmakänsla och körde film och chips, ja bananchips alltså.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar