torsdag 21 januari 2016

Beroende av resor - känner du igen dig?

Vagabond presenterade HÄR en lista med tecken på att du är reseberoende som var lite rolig. Jag kan känna igen mig väldigt mycket i den listan, kan pricka av 11 av punkterna. Känner du också igen dig?


Jag har ständigt nya resor inplanerade, just nu 5 stycken faktiskt, varav en till Samoa som du ser på bilden ovan.

Jag har ofta resväskan framme mellan resor och upplever klar reseabstinens om det går för lång tid mellan resorna. Här nedan ser du resväskorna vi hade med oss hit till Nya Zeeland.


Jag äger lite reseprylar som parlörer, kuddar mm och ja, jag bara älskar kartor.

Jag har ett väldigt bra lokalsinne och har till exempel guidat en taxichaufför i förorterna i Bejing. Här nedan är jag och Nicke kungligheter i Kina.


Vad gäller barn har jag en son på 6 år, som har besökt 5 världsdelar och över 30 länder, stackars liten. :) På kollaget nedan befinner vi oss i Vietnam.


Jagälskar att ha vackra reseminnen hemma, nyttoföremål mestadels. Sängöverkast från Indien, salladsskålar från Marocko, kuddar från Sydafrika, masker från Tanzania hittas i mitt hem. Vackra mattor från helgen i Istanbul i somras skymtar här nedanför.


Jag känner mig fri och lycklig när jag reser samt bor ju faktiskt utomlands just nu, dessutom så långt man bara kan komma från Sverige, i Nya Zeeland.


Ja, jag vet, det är en sjukdom och ett beroende, men en rätt behaglig sjukdom och ett beroende med rätt lite konsekvenser förutom de monetära såklart.

4 kommentarer:

 1. Härligt att höra att det finns flera med det eviga resbehovet.Har rest mycket och Usa är min favorit.Vi kom just hem från en vecka i Florida+Karibienkryssning och nu är redan 3 resor bokade framöver....Usa x 2 och en ny Karibienkryssning.Vi gillar kryssningar och våra kidz älskar och resa :) Ni skall njuta av tiden påNya Zeeland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi var på en Karibienkryssning förra året och det var mysigt, helt klart. :) Tack, tack, vi njuter!

   Radera
 2. Det är klart att man känner igen sig! Kan nog pricka av de flesta punkterna (förutom att jag inte har såna där sova-på-planet-prylar ;))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att ni känner igen er! Själv får jag inga livskriser över allt jag inte kommer hinna, men kan skriva under på det mesta andra. :)

   Radera