söndag 30 april 2017

Pausdags

Det här kommer säkerligen inte som en överraskning för er. Inläggen här kommer mer och mer sällan. Detta beror inte på att jag har tröttnat på att resa och upptäcka världen, utan det fortsätter jag alltid göra.

Däremot fyller bloggen inte en så stor funktion för mig själv längre. Hemmavid symboliserade bloggen längta-bortet jag alltid hade inom mig. Den blev ett sätt för mig att drömma mig bort till gångna och kommande resor. Ett sätt att fly den grå och ofta mörka vintervardagen.

Numera känns inte min vardag så grå längre. Här på Nya Zeeland har jag funnit mycket av det jag tidigare sökte, ett bättre klimat, ett mjukare samhällsklimat, lugn och ro, sol och en större andlighet.

Jag har under min vistelse här börjat lyssna in mig själv och sålla bland innehållet i mitt liv. Mindre distraktioner och mer inre innehåll. Mer balans, lust och kreativitet. Nu har jag nått en punkt där jag vill starta upp ett nytt företag och med mina engagemang med musik, familj, vänner och träning måste jag skala av lite, för att behålla balansen.


Jag sätter inte stopp för bloggen. Kanske kommer lusten igen, kanske flyttar vi vidare någonstans i världen. Men tills dess hittar ni privata kontakter mig på Facebook där man får en mycket större inblick i vårt liv än via bloggen, eller på Instagram under namnet Resefamilj. För frågor om att resa i och flytta till Nya Zeeland kan ni alltid använda fliken Kontakta mig här i bloggen. Där når ni mig. Jag hoppas innerligt att vi ses på Instagram eller Facebook! Kramar

2 kommentarer:

  1. Jag funderade just häromdagen på varför det var så tyst från dig och så tänkte jag att du nog har fullt upp med att ha det bra. Har liknande funderingar men vi får se. Syns på insta i alla fall! Kram!

    SvaraRadera
  2. Lycka till med det nya företaget! Sitter i samma sits, startar också eget företag så jag har ingen aning om hur mycket tid som kommer finnas till något.

    Ha det bra!

    SvaraRadera