onsdag 5 april 2017

Mars månad

Mars månad gick fruktansvärt fort.

Månaden började med att farmor kom hit på besök och hon flög hem först igår. Farmor var sjuk den första veckan och sedan blev Caesar sjuk. Därefter drog vi iväg på vår Söderhavskryssning och med hjälp av antibiotika var vi alla friska! När vi kom hem igen blev jag sjuk och sedan Caesar igen, som fortfarande är hemma från skolan. Han har bara 1.5 veckor kvar på termin 1(av 4) och sedan han har två veckors lov innan termin 2 drar igån. Jag pratade med hans lärare idag, då det känns som att han har missat nästan hela mars i skolan. Hon gav mig lugnande besked och tyckte att han lugnt kunde ta och vila upp sig lite till.

Yin och yang, sjukmånad och lyxkryssning. Ja, det är väl så det är ibland. Jag sitter just nu och tömmer min Iphone från bilder och min Olympus-kamera på bilder in i min Iphone. Många paradisstrandsbilder är det i Olympusen.

Isle of Pines, Nya Kalcedonien:

Vi börjar också så smått att fundera på vårt liv efter september, då Nickes arbetskontrakt går ut. Som det ser ut nu har förfrågningar efter han tjänster inkommit från 4 arbetsgivare på 3 olika kontinenter, vilket gör mig oerhört stolt över min käre man! Inget är klart med någon, även om ju vi så klart vet vartåt det lutar. Uppdatering kommer.

Nu fick vi ett mail från farmor som sitter på tåget hem från Arlanda. Hon skriver att det är kallt och grått i Stockholm. Jag vet att hon saknar stranden och färgerna här, men mest av allt lilla Caesar så klart. Han saknar henne väldigt mycket med!

5 kommentarer:

 1. Sitter isammasits som din farmor med barnbarn i nz, murupara, åker dit över påsk spännande ställe minst sagt😉

  SvaraRadera
 2. Rotorua Wellington picton Nelson christchurch , Aukland vilken resa, nz är verkligen härligt land , skulle gärna bo där men åldern sätter stopp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt att du har haft det bra här! Vädret har ju äntligen stabiliserat sig lite efter osedvanligt mycket regn för årstiden. :)

   Radera
 3. Vilken vacker paradisbild, den får mig verkligen att längta bort till ordentlig värme. Sverige kan ju inte stoltsera med några fantastiska temperaturer denna sommar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det så denna sommar återigen? Jag kom ihåg att sommaren innan vi flyttade, 2015, bjöd på typ 13C alltsom oftast. På väg hem från jobbet hade jag på stolsvärmen i juli...brrr!

   Radera