söndag 11 oktober 2015

Resplaner den närmaste tiden

Vi är ju rätt nöjda med att bara vara här hemma i Auckland och installera och boa in sig här just nu. Men är man i ett land med denna enorma skönhet, så är ju också tanken med vår vistelse här att se hela Nya Zeeland, ö-världen runt omkring och mer av Australien dessutom.

I slutet av oktober är det labour day, vilket innebär långhelg. Jag har bokat in oss några nätter uppe i Bay of Islands, som ligger längst norrut på Nya Zeeland. Tack vare vår tidigare jorden runt-resa hade jag dessutom 3 "gratisnätter" intjänade via hotels.com, så det blir en prisvärd helg för oss.


I jul när farmor kommer tänkte vi hålla oss hemmavid med lite kortare turer på nordön. Både jag och Nicke har kvar östkusten på nordön, så där blir det nog en tur ditåt med.

I april har Caesar höstlov två veckor och vi sitter därför och spanar på en kryssning till Fiji och Tonga då. Den ser ju inte helt fel ut...


Nicke har ju inte mer än 4 veckors semester per år, så vi får passa på att utnyttja de 11 nationella helgdagarna så mycket det bara går här med.

Bild lånad från princess.com.

1 kommentar: