lördag 3 oktober 2015

Pysselvecka och adult colouring

Ja, ingen pysselintresserad har väl missat den stora trenden med färgläggning för vuxna? Jag har börjat sedan jag kom hit. Jag har ett stort behov av lugn den här våren(eeeh, hösten i Sverige :), med yoga, färgläggning, meditation och bara sakta ner på tempot lite.

Jag har haft en del stress i kroppen de senaste åren tror jag minsann. Det är så lugnt och skönt och dessutom mysigt nu när Caesar börjar bli större och mer pysselintresserad.Min favoritfrukost just nu. Cappuccino, rostat low carb-bröd med ägg och sötpotatisröra med frön och kummin från underbara märket för mumsiga röror, Lisas kitchen, som finns här.


Till och med Nicke har pysslat denna vecka, vi har gjort armband, målat, klippt och klistrat...


...samt skrivit brev till någon vi längtar efter därhemma...

5 kommentarer:

 1. Åh de där små gummisnoddarna var jättepoppis här för något år sedan. Tjejerna gjorde armband hela tiden, och alla på skolan höll på med det. Jag hittar fortfarande snoddar här och där. Färgläggningstrenden gillar jag också. Har en bok med portugisiskt kakel som jag färglägger! Mysigt med pyssel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har ju haft en pärlbutik, så det vet jag nog. :) Caesar var lite för lite för att intressera sig då. Vad håller dina tjejer på med för pyssel nu? Idag bygger vi en piratvärld i papp. Bok med portugisiskt kakel låter ju alldeles underbart! Kan du inte skicka en till Nya Zeeland? ;P

   Radera
 2. Jag är så sugen på att köpa en sådan bok! Men de känns lite dyra, hehe... Tror i alla fall det skulle vara bra för mig för att varva ner :) Jag är så kass på att rita också så det känns helt perfekt med att bara färglägga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag betalade 150 sek för boken & ca 130-150 sek för riktigt bra pennor från Faber-Castell då jag blir irriterad på dåliga pennor. På de 3 veckor jag har hållit på har jag färglagt 2 sidor & har ca 70 kvar, då den jag köpte är rätt pillig. I längden är nog detta en rätt billig hobby i jämförelse med många andra, tex smycketillverkning.

   Radera
  2. Det finns även mycket material på internet som folk delar med sig gratis för utskrift!

   Radera