onsdag 2 september 2015

En liten rapport sedan vi kom hit - vad har vi haft för oss?

Vi kom hit i söndags morse och tog det rätt lugnt. Caesar hade antagligen ätit något på planet mellan London och Los Angeles som han reagerade på, för 3-4 timmar efter middagen väckte han mig mitt i natten och mådde illa.

Vi gick in i badrummet och han spydde den lille stackaren. Därefter var han rätt mör. I LA fick han en Coca Cola som han zippade på och morgonen därefter åt han lite frukost på planet. Han sov väldigt mycket.

När vi kom till lägenheten i söndags tog vi det lugnt några timmar innan vi gick till Soul bar och kitchen i Viaduct Harbour där vi bor för lunch. Så himla mysigt att bo mitt i den fina hamnen i Auckland! Vi åt färsk fisk och avokadosallad som båda var fantastiska.

Igår, måndag, fixade vi internet till lägenheten och började maila hyresmäklare för att hitta någonstans att bo. Vi åkte omkring halva dagen i Auckland för att kartlägga lite bostadsområden och även se hur långt ifrån flygplatsen de är. Nicke kommer ju arbeta nära flygplatsen.

Vi tyckte extra mycket om områdena Titirangi(som verkligen representerar Nya Zeeland för oss!) och Cockle Bay/Bucklands beach, som vi har besökt tidigare och tyckte mycket om även då.

3 kommentarer:

  1. Lycka till i det nya hemlandet!
    Ska bli intressant att följa er.

    SvaraRadera
  2. Lycka till med hemletandet! Vad spännande!

    SvaraRadera