måndag 31 augusti 2015

Tacksamhet!

Vi har i flera år pratat om att bo utomlands några år och just Nya Zeeland har legat högt på topplistan. Förra sommaren satt jag och kikade på immigrationssidor och bostadssidor för Nya Zeeland och poff så landade en möjlighet i våra knän. Ibland är livet bra skumt!

Vår nya, vackra hemstad.

På agendan för dagen står IRD-nummer, dvs skattenummer, samt att öppna bankkonto. Imorgon har jag min första arbetsdag här och i övermorgon ska Nicke in på ett jobbmöte. Högst på listan för veckan är att åka och kolla på boenden så klart.3 kommentarer:

 1. Lycka till med allt! Det kommer att blir toppen! Jag har aldrig varit i NZ men min man bodde där i två år (jobbade som båtbyggare) och älskade det. Vi var sugna på att flytta dit men så blev det hit! Livet är verkligen bra skumt ibland. Kul när det är skumt på ett bra sätt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, ja det blir lite som det blir ibland. NZ är ju även det ett fint surfarland med vacker natur och vatten, så jag förstår att ni var lite sugna på att komma hit med. Det verkar ju inte gå någon nöd på er direkt heller. :)

   Radera
 2. Åhh fan va coolt att bo på Nya Zeeland :D Fett avvis :(

  SvaraRadera