lördag 5 september 2015

Hittat hus och suttit i solen!


Vi satt här och tog en god kopp Flat White i den stekande solen efter vårt möte med ägarna till huset i Bucklands beach och mäklaren. Vi blev godkända, ska skriva kontrakt på måndag förmiddag och flyttar in på fredag! By the way, två timmar efter solstekandet längtade jag efter en dunjacka. Det svänger fort här!

Vi lyckades ro hem huset med fräsch standard, över gatan ligger en park med lekplats och gångväg till stranden. I området ligger skolor med väldigt hög status, en handfull restauranger och kaféer, en till strand, stora grönområden och mycket segelbåtar. Huset har dessutom tvåglasfönster, värmepumpar och en öppen spis som ger värme. Det är lyx i ett land av oisolerade hus med englasfönster, utan värmekällor och där inomhustemperaturen ofta är lägre än inomhustemperaturen. Jag träffade en svenska idag som bor i samma område och de går med fleeecetröjor inomhus. Tvåglasfönster har bara existerat här i ca 10 år och då går ändå vintertemperaturen ner till 5C vintertid på natten.

Vår nya hem!

Huset är omöblerat, så vi får fynda lite second hand-möbler hit till detta vackra rum.

6 kommentarer:

 1. Låter ju perfekt! Ser fram emot fler bilder på området!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kommer bli bra det här! :)

   Radera
 2. Men å så fint! Där hoppas jag att ni kommer att stortrivas ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ann! Vi kommer ha 4 sovrum, så det finns gott om rum när ni kommer och hälsar på! ;) Kraaaaam

   Radera
 3. Vad härligt att ni hittat ett hus så snabbt! Grattis! Hoppas ni ska trivas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är en stor hyresmarknad här som tur är, annars hade det nog tagit längre tid. Det ska bli väldigt skönt att flytta in.

   Radera