fredag 11 september 2015

Huset i bilder - flyttdags!

Igår satt jag och fyndade lite möbler på Nya Zeelands motsvarighet till Blocket, trademe.co.nz. Vi måste ju i alla fall ha något att sova på på söndag, när vi ska flytta ut från lägenheten i stan till huset i förorten. Jag lyckades nog också få el inkopplat till huset. Vi får se idag när jag kommer till huset om elen är på eller inte.

På listan idag står att skjutsa Caesar till skolan, åka förbi huset för att lämna av lite packning och kolla el samt städgrejor. Sedan bär det av för att hämta matbord, fixa bankkontot klart, få in internet till huset och shoppa lite som behövs för att kunna flytta in, täcken, kuddar, toalettpapper med mera. :)


Här kommer vi trivas bra!
2 kommentarer:

  1. Oj vad fint och fräscht det ser ut! Behövs lite möbler bara ;)

    SvaraRadera
  2. Tack! Matbort, dörrmattor och skohylla är nu på plats. :) Under helgen ska en säng, två bäddmadrasser, en futon, ett soffbord och skrivbord och hylla till Caesar hämtas, efter lite "Blocket"-fyndande. Vi hade tur då man ofta måste köpa mikro, kyl och frys och dylikt här, men de finns redan i köket. Vi fyndade en begagnad tvättmaskin ikväll, men det är den enda vitvaran som behövs i alla fall. Jag har även bud på soffor, matbordsstolar och lite annat smått och gott.

    SvaraRadera