torsdag 12 februari 2015

Mot Nya Zeeland med fantastiska Air New Zealand

Med lättnad i våra hjärtan lämnade vi Los Angeles-regionen, som säkert har mycket mer charm att erbjuda än vi lyckades hitta. Vi flög ett nattflyg med Air New Zealand och allt var top notch! Säkerhetsfilmen med Hobbittema var ju bara den bästa någonsin. Leta upp den på Youtube, den finns säkerligen där!

Planet var nytt och fräscht, med högt i tak, generösa säten, egen stor skärm med hur mycket filmer som helst och via den skärmen kunde man också beställa dricka, snacks, tandborste eller vad man nu behövde. Riktigt skön flygning.

Vi landade i Auckland rätt dagvilla efter för lite sömn och efter att ha spräckt datumgränsen. Plötsligt flyttades vi fram 3 timmar plus ett helt dygn. Vi sov och tog det rätt lugnt första dagen, hängde lite i hotellpoolen och kollade på film.


Sedan drog vi vidare norrut mot Whangarei, vi har sett minst av norrön norr om Auckland, då vi har varit på Nya Zeeland förut. Här är klimatet subtropiskt och är den klart varmaste delen av Nya Zeeland. Naturen på Nya Zeeland är otroligt vacker och mer varierad på liten yta än någon annanstans troligtvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar