lördag 30 juli 2016

Lata dagar på Paradise Cove

Efter 5 dygn på olika resorter började vi längta ut ur vår vuxendagis-bubbla. Det var härliga dagar utan tvekan, men vi längtade efter lite vanligt folkliv till slut. Paradise Cove var dessutom så pass lyxigt att det nästan inte kändes som att man var på en paradisö längre. Dessutom var vattnet inte lika närvarande här och stämningen lite kylig och snobbig. Det var roligare på resorterna med sovsalar helt enkelt. :)


Fina snäckor samlade på stranden...


...och vissa var ju mer spännande än andra... :)


Så himla lyxigt med á la carte-frukosten de hade på detta ställe, french toast med ananas och kokos, nom nom.


Caesar bodde på barnklubben på Paradise Cove, vi såg knappt till honom och dagen då vi skulle åka vägrade han bada i poolen till och med. De samlade eremitkräftor och Caesar hade 5 söta små eremitkräftor som han tog hand om. De hade filmkvällar och åt till och med middag tillsammans med barnklubben. Det var lite ovant för oss, men också härligt med lite skön vuxentid. Vi pratade, hängde i baren, spelade kort, läste och hade filmkvällar med vuxenfilm för en gångs skull.


Badade gjorde vi så klart och bokade in oss på parmassage på spa:t, riktigt bra massage dessutom, underbart!


Utsikten från baren mot restaurangen.Caesar kom i alla fall och visade sina eremitkrabbor då och då i alla fall. Vi fick förbereda honom länge på att han inte skulle få ta med sig dessa krabbor hem. Han sade hej då till dom när båten kom för att hämta oss och jag bad personalen på barnklubben att släppa ut dom igen när vi hade åkt. :)


Vi tog båten tillbaka mot Nadi på huvudön efter 6 dygn ute på härliga resorts och såg fram emot att få se lite mer av vardagslivet på Fiji innan vi åkte hem.

6 kommentarer:

 1. Ja tänk vad barn blir glada av andra barn! Ganska härligt att se! Och eremitkkräftor är bra underhållning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom är underbara, både barn och eremitkräftor. :)

   Radera
 2. Ser härligt ut! Och krabborna var nog glada att de fick stanna kvar :) Hälsningar från Polen

  SvaraRadera