onsdag 5 augusti 2015

Om 24 dagar flyttar vi till andra sidan jordklotet!

Det känns ytterst overkligt må jag säga. Här hemma röjer vi bland våra saker, skänker bort mycket, säljer en del och slänger en del med. Vi har visningar av huset, kontakt med hyresmäklare, kontakt med mäklare på NZ, fixar nytt körkort, tandläkartid åt Caesar, internationellt körkort, rekond av bilarna inför försäljning, nytt tak ska läggas på huset innan avresa, får in offerter om skeppning av möbler, försöker få tid och energi till att jobba och umgås med lite vänner som vi kommer att sakna....puh!


Vad som motiverar oss är ju det ni ser på bilderna och känslan av äventyr så klart! Vi utkastade i världen, det är ju ett tillstånd jag tycker mycket om. Igår när jag gick från jobbet hörde jag en mamma med barnvagn på andra sidan gatan och tänkte: Jaha, de pratar svenska! Haha, en del av mig har uppenbarligen redan flyttat!

2 kommentarer:

  1. oh, så spännande det måste vara! Jag har ju sådär lite på "test" bott på Teneriffa i drygt ett halvår, men ska i september tillbaka till Finland för att ordna det sista med min examen, flytta ut ur min studentbostad (innebär även för mig en del kastande, säljande, skänkande och packande, huu...), fundera kring massa smådetaljer, göra ett sista tandläkar- och gynbesök så jag inte behöver tänka på sånt genast jag flyttar utomlands (förhoppningsvis) permanent, etc etc... Nå, ni verkar ändå ha betydligt mera att fundera på, om ni ska ta med möbler och allt, har hus att tänka på o.s.v... :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha, är du bara hemma och vänder för att åka tillbaka till Teneriffa? Jo, det är ju en del fixande. Den stora grejen är ju huset. När det väl är uthyrt kommer det kännas superskönt!

      Radera