fredag 14 augusti 2015

Två veckor kvar!

Tänka sig, om bara två veckor sitter vi där på planet, med våra 10 resväskor och våra fullpackade(antagligen!) handbagage. Vi kommer flyga över London, där byta terminal, vidare till Los Angeles och sedan till Auckland.

Ca 35 nätta timmar dörr till dörr. Det blir den längsta sammanhängande flygningen vi gjort i ett svep med Caesar, så det blir spännande att se hur det går. Vi laddar upp med Ipad samt har filmer och egen dator med, så han kan kolla på film även så. Normalt sett brukar Ipad och flygens filmer räcka, men denna gång vill vi inte chansa. I London har vi 4 timmar och där vet vi att det finns lekrum där vi kommer hänga för att Caesar ska få leka av sig innan de riktigt långa flygningarna.


Well well, numera har ännu fler blivit förvirrade, då 4.5 miljoner tror dom är mänskliga...

2 kommentarer:

  1. Oj, vad roligt, men vad svårt det måste vara att förbereda sig mentalt! Flygresan verkar ni i alla fall bra förberedda på! Vi hade en tuff flygning (som höll på att sluta i handgemäng!) när vi flög till NZ 2006. Yngste sonen (då 10 år) fick hosta på vägen och hostade hela tiden i sömnen på det andra flyget. En brittisk tant blev sur och skällde ut honom (på engelska, vilket han inte ens förstod) för att han inte använde en näsduk att hosta i (han sov!). När Peter äntligen vaknade blev det tjafs och det slutade med att tanten skickade upp sin gubbe för att spärra vägen när Peter skulle på toa för att Peter skulle be om ursäkt. Hade kunnat sluta i slagsmål om inte andra resenärer gripit in... Galet! Vi är ju normalt ganska snälla och fredliga :) Ni får säkert en mycket behagligare resa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nähä, det är ju sånt där man bara läser om! Knäppisar i trånga och stängda utrymmen är ju ingen dröm precis! Jag har sett någon idiot gorma på någon annan på något flyg dock, men inte mer än så. En gång satt vi bakom en tonårig tjej som verkade ha psykiska problem då hon klagade på att C var på hennes rygg hela tiden oavsett om han var det eller inte.

      Radera