torsdag 31 december 2015

En nyårsrevy över året som har gått - vilket år det har varit!

Jag vet att jag är en priviligierad som har möjlighet att resa mycket vanligtvis med, men wow, detta år har verkligen levererat!


År 2015 hade sin början på ett oerhört tråkigt flygplatshotell i Madrid, men 1 januari flög vi vidare till Puerto Rico som en start på vår jorden runt-resa. Ett par dagar senare hoppade vi på en kryssning i Karibien, som tog oss till St Kitts & Nevis, Virgin Islands, Barbados, Dominica och St Martin.


Därefter bar det iväg till Panama City, Mexiko, Los Angeles, Las Vegas, Nya Zeeland(där Nicke hade en planerad arbetsintervju) samt Thailand och vi återvände till Sverige i mars.


Under våren utkristalliserade sig ett jobberbjudande på Nya Zeeland för Niklas och i somras fick vi till slut våra visum hit. På kort tid rensade vi och röjde hemma, slutförde saker, avvecklade, fixade och donade. Sommaren bjöd även på ett par resor till Spanien och en weekend i Istanbul.


28 augusti satt vi till slut på planet som ledde oss till Auckland med våra tillhörigheter nedpackade i 10 resväskor och ett äventyr på två år framför oss.


4 månader in trivs vi oerhört bra och är fascinerade över hur snabbt vi har byggt upp ett ytterst trivsamt liv här. På två veckor lyckades vi båda börja jobba, Caesar börja skolan, vi hade flyttat in i vårt hus, ägde två nya bilar och sedan dess har sak på sak fallit på plats. Jag har funnit min yogastudio, min gospelkör, min gitarrskola och nya vänner som jag värdesätter högt.


Vi har läst att de första tre månaderna som ny i ett land är de tuffaste och det hoppas vi på, för det har varit finfina månader.


Tack underbara 2015 och välkommen år 2016!

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Eller hur, nu hoppas vi på finfint 2016 för oss båda!

   Radera
 2. Helt fantastiskt ja! Ska bli spännande att få fortsätta följa era äventyr :)

  SvaraRadera
 3. Waow vilket fantastiskt och omvälvande år! Det har varit häftigt att få följa med och vi följer förstås era fortsatta äventyr under 2016! Önskar ett Gott Nytt år!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Eller hur! Jag önskar ett finfint 2016 för dig med!

   Radera
 5. Alltså, vad säger man! Svårt för 2016 att toppa det där...

  God fortsättning - ser fram emot att följa era äventyr på NZ!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, nej, inte vara negativ nu, allt är möjligt! Gott nytt år!

   Radera