söndag 1 mars 2015

Mot Thailand och Bangkok

Vi bokade om vårt plan från Borneo till Bangkok. Vi kände slutligen att tiden blev knapp pga Caesars huvudsår som var tvunget att läka lite och det faktum att vi var rätt trötta. Det har hänt en del saker i vårt liv som vi inte kan nämna här än så länge. Det har tagit en del energi, även om det är förhoppningsvis positiva nyheter.


Vi åkte med Thai Airways till Bangkok och se så fina plan de har. Snygga dräkter har personalen med även om de inte kan vara helt praktiska att arbeta i. Däremot verkade personalen rätt trött, då de har sämre arbetsvillkor än Europeiska besättningar och nöjessystemet var inte alls lika fräscht som favoriten hittils, Air New Zeland som var outstanding.

Vi spenderade en natt på ett fint flygplatshotell och tog sedan en taxi till Pattaya. Vi ville vara någonstans inom 2-3 timmar från Bangkok och tvekade mellan Hua hin och Pattaya. Så här i efterhand inser vi att Hua hin säkerligen är lite fräschare och trevligare än Pattaya. Vi njuter däremot att lugna dagar vid poolen, läser böcker, går efter stranden och spenderar tid i hotellets gym.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar