söndag 7 december 2014

Reseförsäkringar

Jag kom precis på att vi ska vara på resande fot utanför EU mer än 45 dagar, och behöver kolla med Nicke vad vi har för försäkringsbolag. Jag har ju ingen koll på sådant alls eller är något fan av försäkringar i allmänhet, men vissa saker kan ju kosta otroligt mycket om man saknar försäkringar, typ ett nytt hus eller en sjukhusvistelse i ett annat land.

Här hittar du lite mer info om vad de olika typerna av försäkringar täcker på ett ungefär. Själv ska jag ringa vårt försäkringsbolag och se vad en tilläggsförsäkring hos dom går på.

2 kommentarer:

  1. Hei! Kom over bloggen din på norskereiseblogger.no! Skal dere ut på lang tur? Jeg elsker innleggene dine om å reise med barn og om alle landene dere har vært i! :) Vi hadde også problemer med å finne en bra forsikring, men endte opp med World Nomads, siden vi er på reise i mange år. Vi har skrevet litt om det på siden vår også, og er kjempefornøyde! Lykke til :)

    SvaraRadera
  2. Aha, du är min norska motsvarighet alltså - kul! :) Ja, vi ska ut på en improviserad resa snart tom mars månad. Tack för tipset! Jag verkar ha hittat billigare variant för oss med vanliga svenska försäkringsbolag, men ska man vara borta ännu längre är den säkert bättre. Jag kan gott tänka mig att bli en world nomad om inte annat. :)

    SvaraRadera