tisdag 27 augusti 2013

Helgens trip till GotlandVi åkte en weekend till Gotland för att hälsa på våra goda vänner Mis och Professorn. Det blev sena kvällsbåten torsdag kväll och hem tidigt på söndag då Gotlandsfärjan lockade med specialpris nu i eftersäsongen på de turerna. Det var det väl värt, då priset för oss med bil halverades i jämförelse med ordinarie pris.

På fredag morgon begav vi tre oss mot Kneipbyn, med andra ord en riktig barndag var inplanerad. Kejsaren var förväntansfull. Vi var lite tidiga och till min stora glädje passerade vi Leva Kungslador precis innan Kneipbyn som inte öppnade förrän om en halvtimme.
Morgonkaffe med dopp blev det trots Kejsarens protester, men inget som inte gick att övervinna med en sockerkaka med mörk choklad och smörkräm.
Leva Kungslador var verkligen så mysigt som jag hade hoppats på efter att ha läst om stället i livsstilsmagasin och på bloggar. Nom nom!


Kneipbyn var en perfekt utflykt med en 3,5-åring och den sensomriga fredagen till ära var det väldigt lugnt och skönt med få besökare. Där fanns sjörövarskepp, Pippis hus, åkattraktioner och ett jättefint vattenland som var roligt för både små och stora. Jag som älskar att ligga och sola, lyx när man har en liten en, passade på att pressa lite medan killarna åkte tur efter tur i vattenrutschkanorna.

Efter en glass inne i Visby åkte vi hem till våra kompisar för kräftor, kvällspromenad efter stranden och ett parti fyrmansvist. Attans vad livet är gott va!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar