måndag 4 april 2016

Hipp hipp, high tea!

Jag har blivit firad i dagarna tre känns det som. :) I lördags gick jag och fönstershoppade själv medan de två männen i mitt liv gick och köpte en födelsedagspresent till mig. Det är jag verkligen inte van vid, utan vi brukar mest ge varandra upplevelser, en middag, en weekendresa eller något sådant.

Igår startade jag dagen med en powerwalk efter stranden och sedan tog vi alla tre en skön promenad till båten för att åka in till stan. Det är ju så lyxigt att kunna båtpendla in till city härifrån. Man kommer direkt in i semestermode, som ni nog kan se på dessa båtbilder.Väl inne i staden tog vi en promenad innan vi drog oss mot Stamford Plaza, där vi hade bokat bord för afternoon tea, eller high tea, som det heter här. Jag bara älskar lyxiga hotellfoajéer och det här var en sådan, rymlig, sköna fåtöljer, tyst och lugn, en jätteduktig barpianist dessutom. Han spelade alla dessa låtar som vi som har läst musik med jazz eller soulinriktning på högre nivå känner igen. Jag fördes verkligen 20 år tillbaka i tiden, när halva notboken Slick book passerade revy.


Caesar älskar också high tea och det är ju inte svårt att klura ut varför med alla små sötsaker som serveras. Han var så till sig att han bestämde sig för att ha sitt 7-års kalas där. Jag är inte säker på att Stamford Plaza kommer tycka det är en lika bra idé... :)


Idag, på min födelsedag, tog jag en strandpromenad med Anna efter skollämningen, hade en underbar och produktiv dag innan jag och Niklas gick ut och åt middag, då Anna och Kate hade frågat om vi ville ha barnvakter på min födelsedag. Jag är så sjukt glad för dessa fina tjejer, hur kunde jag ha sådan tur att hitta detta underbara gäng kvinnor?!

Vad var det då min familj hade köpt som present? De väckte mig på sängen med en nygjord kopp kaffe och ett vackert inslagen present, en färgläggningsbok med Harry Potter-tema, väldigt vacker bok faktiskt. Caesar hade ju valt den i samarbete med Niklas, som hade fått honom att välja en färgläggningsbok även jag skulle vara intresserad av. Caesar tittade igenom hela och fick välja ut några sidor som var hans att färglägga. :)

7 kommentarer:

 1. Åh så mysigt det låter alltihop! :)

  SvaraRadera
 2. Härligt! Verkligen lyxigt att kunna åka båt till staden! Auckland verkar vara fantastiskt verkligen! Grattis i efterskott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller med dig till 100%! :) Tackar!

   Radera
 3. Grattis i efterskott :) härliga bilder :) kramar Lina

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! Vilket firande!
  Gillar verkligen Afternoon Tea!
  Ha det bra!

  SvaraRadera