torsdag 7 april 2016

Artikel i SAS inflight magazine!

Om vadå tänker du? Om mig! Njäää, inte om mig, utan en del av mitt liv, det mer nomadiska draget i mig. Det är en artikel som handlar om att arbeta på distans, vilket jag ju verkligen gör. Distansen mellan Nya Zeeland och Sverige kan nästan bara utökas om jag börjar jobba från mars. :)

Här är en länk till artikeln på sid 65-66: scandinaviantraveler.com


Som ni trogna läsare vet, är ju flytten hit även en livsstilsförändring för mig, en väldigt medveten sådan. Jag har haft ett behov av att stressa mindre, börja leka mer och sköta om både mitt inre och mitt yttre bättre. Idag har jag mer tid för det och det mildare vädret underlättar för mig. Jag kom nyss hem från morgonens powerwalk. Nu ska jag jobba och sedan öva gitarr samt meditera en stund.


Det stämmer dock inte att jag har bott i USA och Tyskland, det är det Nicke som har gjort, ett missförstånd. Däremot var jag på väg att flytta till Sydafrika i samma veva som jag träffade Nicke.

Caesar är iväg med skolan på Auckland zoo idag. De får det garanterat toppen, även om han var smått nervös igår kväll över att de skulle få mata girafferna idag. "Men tänk om de anfaller?!" Vi ser helt klart på för mycket på ocensurerade naturfilmer här hemma...

6 kommentarer:

 1. Roligt med artikleln och härligt med morgonpromenad och utflykt till zoo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Caesar hade haft en väldigt fin dag på zoo:t, även om han var helt slut efteråt. :)

   Radera
 2. Coolt! Å jag blev dunderavundsjuk på det där med att mata giraffer, hälsa Ceasar det! Fråga hur tungan såg ut, vilken färg den hade och hur lång den var :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De hade visst inte matat girafferna när allt kom omkring. Däremot har Nicke matat giraffer, så jag får väl fråga honom helt enkelt. :)

   Radera
 3. Åh vad kul, grattis! Och att något litet blir fel är ju väldigt lätt hänt...!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var kul! Jag hoppas kunna inspirera åtminstone någon därute att leva mer efter hur just den personen vill leva och inte försöka klämma in sig i någon opersonlig mall. :)

   Radera