lördag 6 februari 2016

Mot Waiheke island

Vi är på Waiheke island på en liten helgtripp. Ön ligger bara en timme bort med direktbåt från hamnen där vi bor faktiskt, himla praktiskt. Sedan att Lonely planet har listat den som den 5:e bästa resetegionen år 2016 gör knappast saken sämre.


Ön består av många vackra vikar, stränder och har en mängd vingårdar och fina restauranger. Det är ju långhelg här, så det var inte lätt att boka bord när jag ringde runt för ett par dagar sedan, men jag lyckades boka in oss för middag på fina restauranger. Mer om det sedan.


Tyvärr ser väderleksrapporten för helgen inte lysande ut, men vi kommer säkerligen få mysiga dagar ute på Waiheke ändå. Vad ska ni göra i helgen?

3 kommentarer:

 1. Kan skriva under på det du säger var där en dag i slutet på januari,innan hemresan, fantastiskt ställe, sluttampen på vår resa för att hälsa på vår dotter o vårt första barn barn,köpte med mig lite Rom från ön,borde kanske köpt lite vin med, har ni smakat det

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu när jag verkligen har varit där kan jag också skriva under på vad jag skrev i inlägget, en oerhörd mysig ö. Vi har hört alla här i Auckland umma och humma om att den är så härlig, men vi blev faktiskt positivt överraskade trots det. Jag dricker ju ingen alkohol, men jag njuter av vingårdar ändå, de är ju bara så härliga. De hade ett fantastiskt microbryggeri för ginger ale på ön med, så den njöt jag av till en middag. :)

   Radera
 2. Wow, ser så himla härligt ut!! :)

  SvaraRadera