onsdag 5 oktober 2016

Vår fale på Lalomanu beach, Samoa

På Samoa kan man både bo och slappa vid stranden i traditionella fales, små rundade hus på styltor utan stängda väggar för det mesta. Vi hyrde denna fale som badhytt under vårt badande på Lalomanu beach.


Wihooo, äntligen bad! Med tanke på över 30C och hög luftfuktighet längtade vi alla efter att bada. Jag hade missat boka ett hotellrum med A/C visst och i den här värmen räckte inte vår takfläkt på långa vägar för att kyla ner oss.


Lalomanu beach är en av de mer turistiska på Samoa, antagligen för att den är lätt att ta sig till, då vägen runt ön går förbi här. Vi hittade sedan andra lite mer avlägsna favoriter där vi var helt ensamma, och som var både vackrare. Lalomanu är däremot en bra strand att stanna till vid som en introduktion till Samoa.

Jag gillar ju att fota utan så mycket människor i bilderna, men varken stranden eller vattnet var så folktomt som det ser ut här.4 kommentarer:

 1. Verkligen en bit av paradiset, som det ser ut! (inga sandloppor eller mygg eller annat otyg?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag klagade ju på värmen och fukten, eller hur? Inga badloppor, men väl mygg ute på kvällen. Mygg älskar ju Caesar så han åkte hem med några fina, röda bett.

   Radera
 2. Åhhhhh... Blir allt lite avundsjuk. :)

  SvaraRadera