lördag 10 september 2016

Poolbygge pågår!

Synd bara att det inte är våran, men å andra sidan har våra grannar lovat oss tillgång till den när den nu blir färdig till sommaren. Här är det ju vår nu och de siktar på att få den färdig till sommaren, dvs jul.


När den väl kom, så såg den så stor ut att den inte såg ut att passa in i hålet som var förberett för det gigantiska badkaret. Till och med vår granne Samantha såg tveksam ut.


Utsikten från vår balkong ut mot poolen och havet. Det blir nog bra det här, när det blir klart.


Den gick i, tänka sig. Caesar och vår urtrevliga grannpojke Hadley var lite badsugna. Grannarna fyllde visst på för att poolen skulle sätta sig och tyngas ner lite inför markarbetet runtom.


Caesar blev så klart den första badaren i poolen. När han väl kom upp därifrån var han genomblöt, men det var ändå tvättdags för skoluniformen, då det var fredagkväll. Vi körde fredagsmiddag på snurrsushin nära oss, alltså en restaurang med sushi som som snurrar runt på ett band. Sushi med färska pilgrimsmusslor... mmmm...

2 kommentarer:

 1. Haha, de där bilderna har jag också från när vår pool äntligen fick fyllas i våras. Jisses vilken resa det var...

  Grannens pool är dock en riktigt pool, vår är ett glorifierat badkar i storlek.

  Och sushi åt mannen min för första gången i torsdags och höll på att kräkas. Eller eg var det sashimi, rå fisk. Han borde nog ha provat på en vegetarisk variant först. Sonen spottade ut i servetten. (Vi var inte på restaurang, jag hade köpt hem från Carrefour kanske jag bör tillägga.)

  Det bidde mycket till mig!

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha det bra och trivas. Härligt!
  Undrar om ni har liknande skolsytem som här i UK. Har precis skrivit om värt system.
  Ha det bra!

  SvaraRadera