lördag 20 augusti 2016

Bushwalk

Är det något vi verkligen har saknat här i vinter är det våran hiking. Vi har hållit till mycket mer inne i Auckland på helgerna, då man aldrig kan förutse vädret här. Även om det står sol hela dagen i väderleksrapporten kan det plötsligt börja ösregna. Då vill man inte vara ute i en lerig skog med flera timmars promenad tillbaka i lervälling. :)

Vi har märkt att vädret har stabiliserats de senaste veckorna så förra helgen vågade vi oss ut på en mindre hike och det var alldeles ljuvligt och regnfritt!


Vi åkte västerut till Waitakere och tog vår favoritrunda till vattenfallet i Piha samt en promenad på den vilda vulkansandstranden Bethells beach.

Caesar mixar svenska och engelska hela tiden när han pratar nu och säger så mycket roliga saker. På lekplatsen på bilden gungade han och ropade: "Mom, give me more fart!"

3 kommentarer:

 1. Haha! Snyggt blandat där av Caesar!

  SvaraRadera
 2. Haha, en riktig klassiker! Vi var ute och seglade för en herrans massa år sedan och en kompis sa till engelsmännen som var med "Stear towards that prick overthere!". De höll på att dö av skratt!

  Vattenfallet är helt underbart! Ett sådant vill jag också ha!

  SvaraRadera
 3. Naturen på NZ är verkligen fantastisk! Och haha, inte helt lätt när man har två språk att mixa bland... ;)

  SvaraRadera