måndag 15 juni 2015

Villa Fridhem - examensmys för ett år sedan!

Det här inlägget publicerades i bloggen för exakt ett år sedan, när jag var färdig med mina studier. Tiden går fort och jag älskar fortfarande mitt arbete - så mycket att lära och så varierande.

"Förra veckan avslutade jag samt ett tiotal av mina klasskamrater våra studier med ett dygn på Villa Fridhem beläget strax utanför Norrköping.


Vi inledde vår vistelse med kaffe i salongen. Där serverades ingen överdådig afternoon tea-buffé, men ett mindre kaffebord. Därefter slank vi i våra badkläder och begav oss till poolområdet.


Fiskarna i pedikyrbadet var lite trötta så vi fick alla prova gratis hur länge vi ville. Det var som att stoppa ner fötterna i bubbelvatten som bits lite. :) Släta blev då fossingarna! Jag hade även bokat in en massagetimme som var riktigt skön, mjuk men ack så verksam.


Kvällen avslutades med en jättefin middag bestående av tre redan förutbestämda rätter. Lokalen som var fullsatt och väldigt högljudd förtog tyvärr en hel del av middagen och vi som hade varit ute och svirat sent kvällen innan kände betongkepsen som kom på i den höga ljudnivån...

Himla trevligt hade vi och ack, vad jag redan saknar min härliga och färgstarka klass!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar