lördag 4 juli 2015

Semesterkänsla hemmavid

Nu känns flödena i de sociala medierna överhopade med solresor, men detta sommarväder till trots har jag aldrig någon reselängtan på sommaren. Jag älskar Sverige på sommaren och eftersom jag reser så mycket under vinterhalvåret gör den regniga sommaren mig inte mycket. Jag lider inte av den svenska klassiska soldesperationen helt enkelt.

Det är så roligt, för alla reagerar verkligen över vårt upplägg med att jobba sommartid och vara ledig vintertid, men jag bara älskar´t! De varma sommarkvällarna efter jobbet kan spenderas på altanen, på promenad, på en uteservering eller vid vattnet. Helgerna känns som minisemestrar och lunken på jobbet är lugn och skön, så semesterkänslan kommer för mig även om jag jobbar på somrarna.


Här hänger Caesar och jag idag, lugnt och skönt och plaskandes i den lilla uppblåsbara poolen. Vi har 150 meter till fina bad med, så det går ingen nöd på oss här hemma.

Lillfisen har lyckats plocka blåbär två gånger denna vecka, så till morgonens yoghurt fick vi lite fin topping.

2 kommentarer:

  1. Jag har också jobbat några somrar och gillar det. Lugnare tempo, samtidigt som man kan få ledigt vid annat tillfälle! :)

    SvaraRadera
  2. Låter smart, men det blir svårare att göra så när sonen börjar skolan tyvärr...men då kanske ni är i NZ?

    SvaraRadera